Košík je prázdny

Nakúpte ešte za a v rámci SR máte dopravu zdarma.
0,00 € / 50,00 €
Celková cena 0,00 €
s DPH

Ochranné návleky - NoCut

Textilné zdvíhacie prostriedky

Pod značkou NoCut je na trh uvedený nový typ ochranného návleku, ktorý sa vyznačuje obzvlášť vysokou odolnosťou proti prerezaniu a proti oderu.

Ochranný návlek je utkaný z vysoko kristalického polyeténového vlákna, ktoré je známe pod označením HMPE (vysoko molekulárny polyetylén) alebo taktiež UHMWPE ( Ultra high molecular weight polyethylene). Preto sa NoCut výborne hodí hlavne na ochranu textilných viazacích prostriedkov, ako sú popruhy a nekonečné slučky, ktoré chráni hlavne pred ostrými hranami pri zdvíhaní bremien.

Zaujíma vás?: História reťazí 

Vlastnosti:

  • Ochrana NoCut sa vyznačuje podstatne nižšou hmotnosťou v porovnaní s bežnými polyuretánovými návlekmi, čím sa zjednoduchšuje manipulácia 
  • Ochrana NoCut je ohybná a flexibilná, čo umožňuje použitie aj v stiesnených priestoroch
  • Ochranu NoCut je možné ľahko posúvať po textilných viazacích prostriedkoch 
  • Ochrana NoCut sa dodáva ako hotový prírez so začistenými a zastrihnutými okrajmi. Štandardne sa dodáva od dĺžky 500mm a ďalej v intervaloch po 250mm, t.j. 750, 1000, 1250 atd. a vnútorných šírkach od 45mm do 315mm.
  • Ochrana NoCut sa používa pri teplotách od -40°C do +60°C
  • Ochrana NoCut je obojstranná - to znamená, že nezáleží na tom, ktorá strana bude priliehať k ostrej hrane, takže nehrozí riziko nesprávneho použitia.
  • Ochrana NoCut vďaka špeciálnej rebrovanej štruktúre tkaniny ďalej zlepšuje už aj tak vysokú odolnosť proti prerezaniu. Rebrovaná konštrukcia na vnútornej strane najviac podporuje kompenzačný kĺzavý pohyb viazacieho prostriedku v návleku. 

Prečítajte si ďalší článok: Čo to je AYE D.NET? 

Páčil sa vám článok?

Zdieľať na Facebooku