Košík je prázdny

Nakúpte ešte za a v rámci SR máte dopravu zdarma.
0,00 € / 50,00 €
Celková cena 0,00 €
s DPH

Nekonečné okrúhle slučky

  • vysoká nosnosť pri nízkej vlastnej hmotnosti, používa sa 100% polyester a polyamid
  • žiadne nebezpečenstvo poranenia, žiadna stuhnutosť mrazom
  • ľahká identifikácia nosnosti - pásy sú farebne rozlíšené podľa európskych noriem
  • vtkaný prúžok nosnosti a sú označené etiketou
  • výborné termické vlastnosti, bod tavenia polyesteru 260°C, polyamidu 245°C
  • napätie na medzi pevnosti zodpovedá až 7 násobnej pevnosti
  • až do nosnosti 100 t

Rozdelenie:

  • Kruhové popruhy od 0,5 do 10 t
  • Kruhové popruhy pre veľké zaťaženia od 10 t

Naše okrúhle zdvíhacie popruhy (Kruhové popruhy od 0,5 do 10 t):

Twintex

  • Testovaná kvalita

Kruhové popruhy Twintex spĺňajú všetky požiadavky DIN EN 1492-2. Kruhové popruhy testované GS majú farebné označenie podľa normy Euro a dvojvrstvový bezpečnostný štítok. Okrem toho votkané pruhy a potlač označujú nosnosť, takže môžete rýchlo a spoľahlivo identifikovať ten správny popruh pre váš náklad.

  • Dvojkomorový systém

Na ochranu pred poškodením sú okrúhle popruhy Twintex obklopené dvojitou hadicou, ktorej vrstvy sú po častiach prepletené. To vytvára „komory“, ktoré sťažujú pohyb a prenikanie cudzích telies a častíc nečistôt, ak je vonkajší plášť poškodený.

Okrúhla slučka môže byť vybavená aj RFID čipom pre elektronický manažment produktov.

Ďalší článok: Rozdelenie textilných zdvíhacích prostriedkov

SupraPlus-X

Zosilnená rebrová konštrukcia a zmenšená šírka krytu hadice robia zo SupraPlus. Najnovšia generácia prémiového popruhu je ešte robustnejšia a kompaktnejšia ako predchádzajúci model. Spolu s osvedčenou výstužou z textilného drôtu, votkanou nosnosťou a inovatívnou konštrukciou etikiet nezostáva nič nesplniteľné. Bezpečný, odolný, ľahký a ľahko ovládateľný, SupraPlus-X sa prirodzene zaraďuje do prémiového segmentu.

A SupraPlusX je nielen testovaný GS, ale spĺňa aj prísny továrenský štandard. DNV bola inšpiráciou pre vývoj podnikového štandardu a zabezpečuje jeho ďalší rozvoj a internacionalizáciu pre zákazníkov pôsobiacich po celom svete v rámci každoročných auditov.

Štandardné okrúhle popruhy

Popruh vyrobený zo 100% polyester. 

Štandardný kruhový popruh je vyrobený podľa ustanovení Euro normy 1492-2.

Farebne odlíšený vonkajší kryt s votkaným označením suda s vytlačenou nosnosťou vám uľahčuje identifikáciu správneho zdvíhacieho zariadenia pri každodennom používaní.

Kruhové popruhy pre veľké zaťaženia od 10 t:

Magnum-X

Tkanina vyrobená z vysokovýkonného polyesteru a kompaktný kryt hadice robia Magnum-X až o 50 % užším ako porovnateľné vysokovýkonné kruhové popruhy s rovnakou nosnosťou. Ani v malých žeriavových hákoch a kotviacich bodoch nedochádza k rozdrveniu kruhového závesu a zároveň má vysokú pozdĺžnu a priečnu tuhosť. Znížené prehýbanie plášťa hadice v háku žeriavu a na bremene tiež výrazne zlepšuje správanie pri opotrebovaní. Náplasť v signálnej farbe s votkanými informáciami o nosnosti zaisťuje, že ju možno zreteľne rozoznať aj z diaľky a na najviac znečistených miestach. Etiketa, ktorá je navyše chránená fóliou, je prišitá tak, aby sa nedala vytiahnuť. Integrovaný je v ňom RFID transpondér na ukladanie údajov o produkte, ktorý napríklad uľahčuje pravidelné kontroly.

Do 125 t bez bočného švu Magnum-X je k dispozícii s nosnosťou od 5 t do 40 t v bočne elastickom ochrannom kryte a od 50 t do 125 t v tkanom ochrannom kryte. Od 300 t do 450 t je tkaný ochranný obal našitý na boku.

Magnum-Plus

  • Nosnosť až 200 t v priamom ťahu

SpanSet Magnum Plus, vyrobený z polyesteru, ponúka všetko, čo textilný okrúhly popruh potrebuje na použitie s najväčším zaťažením: optimálnu manipuláciu a vysokú odolnosť proti opotrebovaniu. Jeden ťažký okrúhly popruh Magnum Plus dokáže zdvihnúť až 300 t v priamom smere, čo bolo predtým možné len s oveľa ťažšími popruhmi z oceľového lana. Bezpečné pri najväčšom zaťažení Magnum Plus sa osvedčil v širokej škále situácií, dokonca aj pri najväčšom zaťažení. Látková trubica okrúhleho praku je napríklad vyrobená tak, aby na bokoch tesne priliehala, čo minimalizuje tvorbu záhybov aj pri vysokej nosnosti. Tkaný textilný drôt chráni hadicu pred roztrhnutím.

  • Bezpečné pri najväčšom zaťažení 

Magnum Plus sa osvedčil v širokej škále situácií, dokonca aj pri najväčšom zaťažení. Látková trubica okrúhleho praku je napríklad vyrobená tak, aby na bokoch tesne priliehala, čo minimalizuje tvorbu záhybov aj pri vysokej nosnosti. Tkaný textilný drôt chráni hadicu pred roztrhnutím.

Magnum-X smart

Pri vysokovýkonnej kruhovej slučke je na prvý pohľad viditeľné poškodenie vonkajšieho plášťa hadice. Dodatočná, vymeniteľná vonkajšia bunda pre obzvlášť tvrdé a na opotrebovanie náročné aplikácie stanovuje nové štandardy z hľadiska bezpečnosti a nákladovej efektívnosti.

  • Magnum 

Kruhový záves s plášťom hadice, ktorý je navrhnutý v pútavej signálnej farbe žltá 2. Aj v prípade menšieho poškodenia alebo menšieho opotrebovania vonkajšieho plášťa, vďaka tejto signálnej farbe, vnútorný plášť hadice kruhového závesu je jasne viditeľný - neklamný znak, že je potrebné vymeniť vonkajší plášť.

  • Nákladovo úsporná zameniteľnosť 

Samotný kruhový popruh je vo väčšine prípadov stále opraviteľný a stále použiteľný. To znamená, že použitie Magnum-X-smart má za následok nielen výrazné zvýšenie bezpečnosti, ale aj hospodárnosti, pretože oprava stojí len zlomok obstarávacej ceny nového kruhového popruhu. Cenovo úsporná zameniteľnosť vonkajšieho plášťa umožňuje obzvlášť dlhú životnosť v oblastiach náročných na opotrebovanie, pretože po výmene je prakticky k dispozícii nový kruhový popruh.

Okrem toho má Magnum-X-smart rovnaké výhody ako ťažký kruhový popruh Magnum-X.

Magnum-X KRÁTKY

  • Menej ako 40 cm dlhý, ale mimoriadne silný

Charakteristiky Magnum-X „veľmi robustné, kompaktné a extrémne odolné voči opotrebovaniu“ sú doplnené o „extrémne krátke“ v Magnum-X-short. V štandardných dĺžkach 1 meter, 1,5 metra a 2 metre atď. je „náš krátky“ ešte príjemnejší. Na požiadanie je možná aj dĺžka len 0,38 metra. Štandardne je kruhový popruh dostupný s nosnosťou 10 až 30 ton.

  • Všetky funkcie Magnum-X

Magnum-X-short, vybavený priliehavou bundou s bočnými švami, má rovnaké vlastnosti ako okrúhly popruh Magnum-X. Použitie vysokovýkonných vlákien v hadici a v nosnom jadre robí okrúhle popruhy Magnum-X ľahšie a lepšie ovládateľné ako bežné popruhy. Hrúbka podpery pri zaťažení je veľmi nízka a je určená pre extrémne aplikácie. To znamená, že popruh je možné aplikovať na užšie polomery hrán ako bežné kruhové popruhy s rovnakou nosnosťou, vďaka čomu je práca efektívnejšia, rýchlejšia a bezpečnejšia.

Ďalší článok: Ploché zdvíhacie popruhy

Páčil sa vám článok?

Zdieľať na Facebooku