Košík je prázdny

Nakúpte ešte za a v rámci SR máte dopravu zdarma.
0,00 € / 50,00 €
Celková cena 0,00 €
s DPH

Čo to je AYE-D.NET?

AYE-D.NET je riešenie pre konečných užívateľov, prevádzkovateľov pracovných prostriedkov, odborníkov na bezpečnosť, kontrolórov reťazí, servisné služby a obchodníkov.

Prostredníctvom AYE-D.NET si môžete vyhladať online dôležité servisné informácie o konečných užívateľoch. Tak sa nemusia namáhovo hľadať kontrolné správy v papierovej forme. Tieto informácie sú k dispozícii nezávisle od miesta na mobilnom telefóne. Okrem toho budú dostávať užívateľia pripomienky k servisným termínom a môžu vykonávať kontroly na základe kontrolovaných zoznamov.

Okrem toho ponúka AYE-D.NET pre servisnú službu prídavné funkcie, ktoré umožňujú prehľadné vedenie zásob s ohľadom na zákazníkov a kontrolu. Funkcia pripomenutia servisných termínov, priamy prístup do servisnej platformy, vykonávanie kontrol pomocou kontrolných zoznamov a tiež vytváranie kontrolných správ pomáhajú šetriť čas a peniaze.

AYE-D-Point 

Vysielač press-fit (do kovových komponentov). Vhodné pre aplikácie , kde nie je možné pouziť lepidlo alebo prípravky na báze živice.

AYE-D-Link

Vysielač je zapustený do gulatiny. Vhodné pre reťazové závesy, oceľové laná, atď.

AYE-D-Glue

Samolepiaci kovový vysielač, vhodný pre rôzne typy pracovných prostriedkov, ktoré sú predmetom testovania (napr.: zvierky, traverzy, kliešte, atď.).

AYE-D-NFC

Samolepiaci univerzálny vysielač (aj na kovové povrchy). Tento vysielač má špeciálnu funkciu umožňujúcu načítať kód prostredníctvom NFC poskytujúci smartfón bez potreby použitia čítacieho zariadenia AYE-D-READER.

AYE-D-READER

Čítacie zariadenie, ktoré prostredníctvom inteligentného zariadenia (smartfón, tablet, notebook...) dokáže prečítať RFID čip a preniesť potrebné dáta do zariadenia. Prenos prostredníctvom USB konektora.

Ďalší článok: Oceľové lanové konštrukcie

Páčil sa vám článok?

Zdieľať na Facebooku